Uslovi korišćenja

Sajt "www.ribolovackaoprema.com" je kompletno posvećen Vašem potpunom zadovoljstvu. Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate na email: office@ribolovackaoprema.com

Naši kontakti:
Magic Hand
Karađorđeva 179, ulaz 2, lokal 4, 14000 Valjevo, Srbija
e-Mail: office@ribolovackaoprema.com
Tel: +381642629988

Radno vreme
Ponedeljak-Petak od 10h do 17h
Subotom i nedeljom ne radimo

Obavljanje kupovine
Obavljanje kupovine je vrlo jednostavno. Samo pretražite naš sajt sa proizvodima, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na Korpa i nakon toga na opciju Pošalji porudžbinu koja se nalazi u donjem desnom uglu.Bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama i redovno (2. puta mesečno) se ažuriraju. U retkim situacijama ćemo morati otkazati vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda, jer u nekom trenutku nema na stanju, pa se čeka par dana za nabavku.

Posle izvršenja narudžbe, narudžba se procesira i ukoliko neki od artikala ne postoji na zalihama, kontaktiraćemo Vas.


Raspored isporuka
Pošiljka stiže do 7. radnih dana.


Porudžbe na čekanju
Ako vaš proizvod nemamo na zalihama, a ipak se odlučite na kupovinu, po vašoj želji, sačuvaćemo vašu narudžbu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga.
PS. Zbog ceste promena lagera, neke stvari možda nećemo moći da nabavimo, a razlog je zbog isteka zaliha i nemogućnosti uvoza istog.S' obzorim da je na sajtu veliki broj artikala, ažuriramo jednom u tri meseca, tako da i ako se vodi da imamo na lageru, dešava se da u tom trenutku nemamo i ako smo u mogućnosti, nabavićemo u najkraćem mogućem roku.
 


Naplata taksi
Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne! Inače, Ribolovackaoprema.com nije u sistemu PDV-a.

Kontakt
Ako želite da uspostavite kontakt sa nama, molim Vas pošaljite email na office@ribolovackaoprema.com, alternativno, možete nas pozvati na broj +381642629988.


Politika privatnosti
Ribolovackaoprema.com ne daje informacije o kupcu trećim licima. "Cookies" se koriste na ovom shopping sajtu da bi mogli da prate sadržinu vaše šoping korpe kada izaberete proizvod koji želite da kupite.

Powered by OpenCart
MAGIC HAND sztr © 2017